Swingen bij de Cultuurboerderij

Evenementen
Het concept “het Swingpaleis” bestaat uit het draaien van swingende soul, dampende funk, lekkere disco, fijne pop en vlammende rock uit alle popjaren. Geen skihut of gemix en alleen de volledige originele nummers. Via een LED lichtkrant wordt er extra informatie over de gedraaide nummers gegeven. En dit al sinds 2005 met gemiddeld 7 optredens per jaar.
 
Het Swingpaleis bestaat uit de muziekfreak DJ’s Ruud en Willem die al sinds hun jeugd met muziek bezig zijn en graag hun passie willen delen met anderen.
 
Het Swingpaleis komt bij je in alleen zeer mooie locaties zoals bijvoorbeeld de schitterende kapel van het Jan van Besouw, Theater de Boemel, de oude kapel (voorheen Zaal 16) van het Klasse Theater  en nu dus buiten in de open lucht bij De Cultuurboerderij in Westelbeers.
 
Het Swingpaleis krijgt altijd enthousiaste reacties en heeft dan ook al een grote groep trouwe bezoekers opgebouwd die uit alle windstreken van Brabant komen, van Tilburg, Den Bosch tot Breda. 
 
Ruud en Willem willen maar 1 ding: dat de gasten het naar hun zin hebben en los gaan op de dansvloer. Dan pas is het geslaagd. Wat let je? Kom van die bank voor de tv los en ga bij het Swingpaleis heerlijk uit je bol!