Aanmelden Nieuw Koor Hooge Mierde

Evenementen
Vind jij het ook zo leuk om te zingen? En zie jij het wel zitten om dit gezellig samen te doen met een groep leeftijdsgenoten?
Lees dan snel verder!
Wij zijn een jonge groep dames, En wij zijn op zoek naar leeftijdsgenoten (man/vrouw) tussen de 25 en 40 jaar die samen met ons een zanggroep willen starten.
Onze visie is om samen, onder instrumentale begeleiding te gaan zingen. Vooral voor de fun en gezelligheid, maar ook om samen te groeien in onze muzikaliteit.
Ons doel is om te starten met minimaal 15 leden. We willen muziek gaan maken uit verschillende genres, zoals pop, rock en musical. En wie weet kunnen we in de toekomst ook optreden voor publiek. Denk aan een gezellig café, of een spetterende eigen show!
Een keer in de twee weken, op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:15 uur. De eerste repetitie staat gepland op woensdag 2 september.
We zijn dus op zoek naar leden voor zang, maar ook voor de muzikale begeleiding zoals piano, gitaar, basgitaar en drums.
Ben jij net zo enthousiast geworden als wij?
Geef je dan snel op!

 Dit kan bij Nienke Jansen:
 
 
De repetities zullen onder leiding van dirigente Femke Schmitz plaats gaan vinden in de Schakel in Hooge Mierde. Een keer in de twee weken!