Verrassingstasjes: bibliotheekleden kunnen weer fysieke boeken lenen

Evenementen
Sinds 16 maart zijn alle vestigingen van Bibliotheek De Kempen gesloten. Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april is de Bibliotheek genoodzaakt de deuren gesloten te houden tot en met dinsdag 19 mei. Alle materialen die leden nog thuis hebben, worden automatisch verlengd.
Bibliotheek De Kempen vindt het belangrijk dat mensen blijven lezen én leden toch volop kunnen genieten van boeken. Daarom is het sinds deze maand mogelijk om via een online formulier een verrassingstas met 4 boeken aan te vragen.  Het formulier kan ingevuld worden op de website, waarbij je aangeeft welke genre(s) je graag leest. De boeken kunnen op afspraak opgehaald worden in de vestigingen Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel, Maarheeze, Oirschot, Reusel en Valkenswaard.
 
 
De Bibliotheek kan deze dienst alleen aanbieden wanneer iedereen zich aan de richtlijnen houdt. Daarom vraagt zij met klem aan iedereen die gebruik maakt van deze dienst de richtlijnen van het RIVM te volgen, die ook op de website van de Bibliotheek staan.
Meer informatie vind je op de website www.bibliotheekdekempen.nl. Deze actie geldt alleen voor Bibliotheekleden. Lid worden kan altijd, ook nu via de website.