Snoeperke

Culinaire ontdekkingstocht

Ga op culinaire ontdekking door de Brabantse & Limburgse/Antwerpse Kempen

Ideaal voor een heerlijke wandel- en fietstocht, maak kennis met de omgeving en met de horecagelegenheden waar u heerlijk een terrasje kunt pakken.
HOE WERKT HET?
In het boekje zitten 12 Snoeperkesbonnen die u kunt inleveren bij een door u gekozen horecagelegenheid. U heeft de keuze uit 24 horecagelegenheden in 6 verschillende gemeentes! Lever een Snoeperkesbon in en u krijgt er een heerlijk Streeksnoeperke voor terug!
SPELREGELS SNOEPERKE:
De Snoeperkes zijn er in twee varianten: deel 1 (Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden, Lommel en Mol) geldig van 1 november 2017 t/m 31 oktober 2018 en deel 2 (Bladel, Hilvarenbeek, Oirschot, Reusel-De Mierden, Ravels, Poppel) zijn geldig van 1 april 2017 t/m 31 oktober 2018. In een horecagelegenheid  kunnen maximaal 4 bonnen gelijktijdig aangeboden worden. Wilt u er met meer dan 4 personen gebruik van maken? Neem dan eerst contact op met de horecagelegenheid van uw keuze. De Snoeperkes zijn niet bedoeld voor grote groepen.
Let op de fiets- en wandelknooppunten in de omgeving van een deelnemende horecagelegenheid.
* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de vermelde openingstijden
* Het gehandicapten-platform en TIP zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor fouten en of tussentijdse wijzigingen in de informatie / of de locatie voor rolstoel-toegankelijkheid.

We have 0 results found for you.