Content Kefee

Evenementen
Het Content Kefee is voor iedereen die is geboren in 1965 of daarvoor. U hoeft dus geen lid van de bibliotheek te zijn. Het Content Kefee is een plek waar u samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, de krant kunt lezen. Het nieuws wordt besproken en er worden onderwerpen aangeboden om over te praten. In het Content Kefee gaat het om ontmoeting en kennisdeling, discussiƫren met elkaar en ervaringen delen.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Deze hebben veelal een informatieve insteek, maar zijn ook gericht op ontmoeting met elkaar. Zo is de eerste activiteit een kleine workshop Genealogie op vrijdagochtend 17 september. Hier leert u hoe u naar uw voorouders kunt zoeken en naar andere informatie over (lokale) geschiedenis.

Welkom
Het Content Kefee is vanaf 17 september mei iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Eersel. Het Content Kefee is gratis te bezoeken. In verband met de huidige maatregelen rondom Corona willen wij graag weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Reserveer daarom je ticket(s) via onderstaande knop.